Trainingen

Trainingen

Kom eerst 2 gratis proeflessen proberen!

 

Peuter en Kleutergym

Ook jouw peuter of kleuter (vanaf 3 jaar) kan bij ons onder deskundige leiding lekker gymmen in de grote zaal. Dit is niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens heel gezond en goed voor de ontwikkeling van je kind!

Gymnastiek

Gymnastiek bevordert de lichamelijke ontwikkeling van ieder kind! Een waardevolle basis wordt bij gymnastiek gelegd, voor alle sporten. Plezier staat altijd voorop en ieder kind doet mee op zijn of haar niveau.

Turnselectie

Wanneer het kind voldoende aanleg en motivatie heeft wordt het uitgenodigd voor de extra selectietraining. Hier worden de verschillende turnoefeningen soepel, vlot, technisch perfect en met veel plezier aangeleerd. Deelname aan wedstrijden is mogelijk.

Steps

Steps is een leuke en zeer effectieve manier om aan je conditie te werken. De lessen worden gegeven in kleine tot middelgrote groepen (max. 15 deelnemers). Je oefent op muziek en de variatie aan mogelijkheden is eindeloos! Steps is voor de leeftijd 16+.

Tumbling

Werk een heerlijk uurtje aan je conditie, kracht en lenigheid, zonder dat dit belastend is voor je spieren en gewrichten. We maken gebruik van een spiksplinternieuwe airtrack baan van 15 meter lang. Dit is een met luchtgevulde turnmat waarop sprongen en turnbewegingen worden geoefend, ieder op zijn eigen niveau. Tumbling is voor de leeftijd 16+.