Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,
Graag nodigt het bestuur van S.V. Oeverzwaluwen afdeling gymnastiek jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering welke plaatsvindt op

woensdag 4 november 2020 om 19.30 uur in de kantine van de sporthal.

In de bijlage ontvangen jullie de agenda voor deze avond en dan zullen jullie direct zien dat er tijdens de ledenvergadering 4 nieuwe bestuursleden zullen worden voorgesteld. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat deze personen zich na onze noodkreet hebben aangemeld. 
In verband met de Corona maatregelen en het maximum aantal deelnemers dat hierdoor in de kantine is toegestaan, is opgave vooraf dit jaar noodzakelijk. Wij willen een ieder die de ledenvergadering wil bijwonen dan ook verzoeken zich vóór donderdag 29 oktober 2020 via dit mailadres aan te melden. Na aanmelding zullen wij de betreffende stukken per mail toesturen en ook een half uur voor aanvang van de ledenvergadering ter inzage klaar leggen.  

Jullie zijn van harte welkom!

Dan willen we tevens nog van de gelegenheid gebruik maken om Rabo Clubsupport onder de aandacht te brengen. Wie lid is van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kan bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Jouw stem is dus geld waard. Dit jaar doet S.V. Oeverzwaluwen mee als deelnemer voor alle afdelingen. 

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Laat je stem niet verloren gaan en steun onze sportvereniging en daarmee dus ook de afdeling gymnastiek!! Stemmen kan tot 25 oktober 2020
Het bestuur